search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Πέντε ροφήματα αποτοξίνωσης με υλικά από το σπίτι μας που καθαρίζουν τον οργανισμό μας (Photos)

21.01.2022 11:54
smothies new

Η ενυδάτωση του οργανισμού είναι πολύ σημαντική! Πως θα σας φαινόταν τα ροφήματα που πίνετε να περιέχουν και όλα τα αντιοξειδωτικά μαζί και τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεστε έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες του οργανισμού;

Οι πνεύμονές μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του οργανισμού μας που μας κρατούν ζωντανούς και υγιείς. Οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε τη σημασία της υγείας των πνευμόνων όταν αντιμετωπίσουμε κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να τους ενισχύσουμε είναι η αποφυγή επιβλαβών τοξινών όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση και ο καπνός του τσιγάρου.

Η αντικατάσταση αυτών με την άσκηση, την σωστή διατροφή και την αποτοξίνωση– detox  μπορεί να τονώσουν  τους πνεύμονες αλλά και την γενική μας υγεία!

Πάμε να δούμε 5 detox χυμούς που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι με απλά υλικά:

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, η κατανάλωση 2-3 φλιτζανιών την ημέρα μπορεί να είναι ένα ς καλός τρόπος για να καθαρίσουμε τον οργασμό μας από τις τοξίνες.

Νερό κανέλας

Η κανέλα είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση φλεγμονής στους πνεύμονες, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Ρόφημα με τζίντζερ και κουρκουμά

Οι ιδιότητες του κουρκουμά είναι ευεργετικές για τον έλεγχο του βήχα και γενικά του κρυολογήματος. Έχει αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικούς και αντικαρκινικούς παράγοντες.

Smoothie με μήλο, παντζάρια και καρότα

Αυτές οι 3 ισχυρές τροφές μπορεί να κάνουν πλήρη αποτοξίνωση του σώματος. Είναι πλούσιές σε βιταμίνη c, σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε, κάλλιο. Βοηθούν στον έλεγχο του άσθματος . το συγκεκριμένο smoothie είναι τέλειο να το πίνουμε τις πρωινές ώρες  για να καθαρίσουμε τους πνεύμονες από τις τοξίνες.

Διαβάστε επίσης

Ανεύρυσμα: 4 παράγοντες που «προβλέπουν» αν θα σπάσει

Τρία αντικαταθλιπτικά βότανα που ανεβάζουν την διάθεση

Εργασιακό burnout: Ποια είναι τα συμπτώματα και πώς να το ξεπεράσετε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:21