search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Ξέσπασε για την 24χρονη η Ηλιάκη: «Είναι ντροπή, να προσέχουμε τι λέμε» (Video)

22.01.2022 15:55
Στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη - Τι την ταλαιπωρεί (Video) - Media

Ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα η Μαρία Ηλιάκη ξέσπασε on air αναφερόμενη στα σχόλια του κόσμου αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

«Επειδή είδα πολλές φορές και τη συνέντευξη της κοπέλας και επειδή έχω και αυτή την ιδιαίτερη σχέση με τα social και έμπαινα και διάβαζα θα ήθελα απλά να πω κάτι. Θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτή τη μερίδα, τη μικρή, η οι οποίοι γράφανε διάφορα πράγματα, “γιατί πήγε στο πάρτι”, “για ποιον λόγο βρέθηκε εκεί”, και προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες τους στο κορίτσι αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη που πρόσφατα πέρασε την περιπέτεια του κορωνοϊού και πρόσθεσε:

«Είναι λίγο ντροπή! Θα έπρεπε να προσέχουμε τι λέμε, τι γράφουμε, ανώνυμα ή επώνυμα. Δεν αφορά κανέναν για ποιον λόγο επέλεξε ένα κορίτσι να διασκεδάσει. Έτσι ήθελε έτσι έκανε. Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε το κορίτσι αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Όμικρον 2 – ΕΟΔΥ: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της

Προκλητική δήλωση από τον δικηγόρο του ιερέα: Έγινε μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς (Videos)

Κορωνοϊός – Λινού: «Λάθος να λέμε ότι είμαστε στο τέλος της πανδημίας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08