search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:02
MENU CLOSE

Χρήστος Λούλης: «Δέχθηκα δριμεία κριτική για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι” – Το ΣΕΗ δεν με στήριξε» (Video)

23.01.2022 16:57
spyros_loulis

Για τα θεατρικά του σχέδια, για την περίοδο που καβάλησε το καλάμι, για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι» και για το ΣΕΗ μίλησε ο Χρήστος Λούλης.

«Θα ανεβάζαμε την παράσταση “Ο θείος Βάνιας“, αλλά λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τελικά δεν θα ανέβει. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα, ωστόσο εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο ηθοποιός.

Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο που είχε… καβαλήσει το καλάμι: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην πρώτη περίοδο της πανδημίας όπου πρωταγωνιστούσε σε σποτ της καμπάνιας “Μένουμε σπίτι” το οποίο και αποσύρθηκε.

«Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε. Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ», ανέφερε.

Ο ηθοποιός είπε πως μετάνιωσε για το σχόλιό του Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε επίσης:

Λυδία Κονιόρδου: «40 χρόνια δεν έχω κάνει διακοπές – Ο ήλιος κάνει κακό στη φωνή και η θάλασσα σου κόβει τα πόδια»

Οι ρόλοι που «σνόμπαραν» γνωστοί πρωταγωνιστές και έμειναν στην ιστορία με τους «αναπληρωματικούς»

Μαρία Τζομπανάκη: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον εγγονό της- Τι είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη συνεργασία τους στον «Σασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24