search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

23.01.2022 12:39
Νέος έρωτας για τον Σπύρο Παπαδόπουλο (Photos) - Media

Για τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μίλησε, μεταξύ άλλων στο Πρώτο Θέμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Όταν ξεκίνησα, στόχος μου ήταν να κάνω μια εκπομπή με τα ακούσματα τα δικά μου, τα λίγο πριν από μένα και τα λίγο μετά. Κέρδισα πάρα πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς, που ούτε φανταζόμουν πως θα γνωρίσω ποτέ».

«Πού να φανταστώ πως θα πηγαίνω στο σπίτι του Μίκη δυο φορές την εβδομάδα και θα μιλάμε με τις ώρες; Ότι θα γίνω φίλος με ανθρώπους που θαύμαζα και λάτρευα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και τόσοι άλλοι;», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Όταν το πράγμα, για διάφορους λόγους και παρά τη θέλησή μου, άρχισε να πηγαίνει αλλού, ένιωσα να φθείρομαι και γι’ αυτό το σταμάτησα. Με απασχολούσε αρκετό καιρό το μέλλον αυτής της εκπομπής. Αλλά την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω. Μου την έπεσε ο εαυτός μου μια νύχτα που ήμουν στη Νάξο, ξυπνάω, γράφω ένα κείμενο και παίρνω έναν φίλο μου και του ζητάω να το ανεβάσει στο Instagram, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τα social media», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα

Ξέσπασε για την 24χρονη η Ηλιάκη: «Είναι ντροπή, να προσέχουμε τι λέμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:42