search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Ρατσιστική επίθεση στον ηλεκτρικό: Συνελήφθη ο δράστης – Σοκάρει το βίντεο

24.01.2022 15:43
ilektrikos_new

Συνελήφθη ο άνδρας που εξαπέλυσε την σοκαριστική ρατσιστική επίθεση σε επιβάτη του Ηλεκτρικο.

Οπως ενημέρωσε η ΣΤΑΣΥ με παρέμβαση των εργαζομένων του Ηλεκτρικού ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και η ομάδα ΔΙΑΣ που κατέφθασαν στο σταθμό που αποβιβάστηκε ο δράστης και τον συνέλαβαν.

Τις προηγούμενες ώρες έκανε το γύρο του Διαδικτύου το ανατριχιαστικό βίντεο με το θύμα της επίθεσης αιμόφυρτο στο βαγόνι του Ηλεκτρικού και μια αυτόπτη μάρτυρα να απευθύνεται στον δράστη και να εξηγεί ότι επιτέθηκε στο θύμα χωρίς λόγο επειδή δεν του άρεσε ο… τρόπος που τον κοίταζε. Μια επίθεση που προκαλεί ανατριχίλα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων, αναφορικά με επίθεση που δέχθηκε επιβάτης από άνδρα εντός συρμού της Γραμμής 1 του Μετρό το Σάββατο 22/01/2022, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει, πως η αντίδραση του εμπλεκόμενου στο εν λόγω συμβάν προσωπικού της ήταν άμεση.

Με παρέμβαση του Ελεγκτή Ασφαλείας, καθώς και του Υπεύθυνου Σταθμού στο Μοσχάτο, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ και ομάδα ΔΙΑΣ που κατέφθασε στο σταθμό, προχώρησε στη σύλληψη άνδρα, εμπλεκόμενου στο εν λόγω περιστατικό.

Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της εταιρείας μας και ως εκ τούτου η ΣΤΑ.ΣΥ. προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του φερόμενου ως δράστη. Συγχαίρουμε το προσωπικό μας για την άμεση αντίδρασή του στο εν λόγω συμβάν, όπως και σε κάθε συμβάν που εμποδίζει την ομαλή μετακίνηση του συνόλου των επιβατών μας».

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Ελπίς: Νέα επιδείνωση με πυκνό χιόνι – Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική (photos/video)

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Έκλεισε η Κατεχάκη – Χάος στους δρόμους της Αττικής (Live χάρτης)

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα – «Με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου στάση κι αν με ικανοποιεί ο άνδρας μου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17