search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά την Τετάρτη καταστήματα και τράπεζες στην Αττική – Το ωράριο των σούπερ μάρκετ

25.01.2022 15:50
kakokairia_elpis

Κλειστά θα μείνουν την Τετάρτη (26/01), τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες στην Αττική και άλλες περιοχές, λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας «Ελπίς», ενώ νωρίτερα θα ανοίξουν και θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ.

Νωρίτερα, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι παρατείνεται και για αύριο, Τετάρτη, η αργία για την Αττική, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ανακοίνωσε τα μέτρα που ισχύουν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της αγοράς στις περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας.

Έτσι, αύριο, θα μείνουν κλειστά όλη την ημέρα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες στις συγκεκριμένες περιοχές. Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, που θα λειτουργήσουν με ωράριο 10:00-18:00.

Τέλος, ανοιχτά θα παραμείνουν τόσο τα πρατήρια υγρών καυσίμων όσο και τα φαρμακεία, σύμφωνα με το κανονικό ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 18:00, στην Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Διαβάστε επίσης

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τα κόμματα δημιουργήθηκαν για να διχάζουν τον κόσμο – Το Metoo απενοχοποίησε τα θύματα»

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: 1.000 ευρώ αποζημίωση ανά επιβάτη από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αττική Οδός: «Τρέμω από το κρύο, θα μείνω, σώστε μας – Δεν έχει περάσει κανένας» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01