search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03
MENU CLOSE

Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός!

25.01.2022 07:00
attiki odos

Αυτό διαβεβαίωνε το πρωί της Δευτέρας το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Μετά τις σκηνές χάους στην Αθήνα το τηλεγράφημα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

Όπως και οι πηγές του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας που στις 17:00 της Δευτέρας διαβεβαίωναν ότι η κίνηση στην Αττική Οδό εξομαλύνεται! Στη συνέχεια κατάπιαν τη γλώσσα τους.

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική οδό για 20 ώρες, κλειστές εθνικές οδοί, πρωτεύουσα και επαρχεία σε παράλυση και ο ανύπαρκτος μέχρι σήμερα υπουργός Χάρης Στυλιανίδης έκανε την εμφάνισή του για να πει για τη σφοδρότητα των φαινομένων.

Αυτή η σφοδρότητα των φαινομένων η άτιμη, αυτή είναι που χαλάει το αφήγημα της ετοιμότητας υπουργών και αυτοδιοικητικών. Δηλαδή είμαστε σε ετοιμότητα φτάνει τα φαινόμενα να μην είναι ισχυρά. Τότε φταίνε αυτά.

Για να μην πούμε για την Αττική οδό που εισπράττει πανάκριβια διόδια και ο δρόμος γίνεται τη μία λίμνη και την άλλη παγοδρόμιο. Είναι βλέπετε που οι ιδιώτες είναι πιο ικανοί να διαχειρίζονται καίριες υπηρεσίες (σκουπίδια, δρόμους κλπ) από το αργοκίνητο δημόσιο. Γι αυτούς προέχει η ασφάλεια των οδηγών και όχι το κέρδος.

Είναι φανερό ότι παρότι πέρσι τέτοια εποχή είχαμε ανάλογα καιρικά φαινόμενα στην πρωτεύουσα, κανείς δεν πήρε το μάθημα του.

Μόνιμοι χαμένοι από όλο αυτοί το τσίρκο οι γνωστοί καρπαζοεισπράκτορες φουκαράδες. Οι εγκλωβισμένοι, αυτοί που θα μείνουν χωρίς ρεύμα και θα παγώσουν, αυτοί που θα μείνουν χωρίς νερό.. Πού να μην ήμασταν και σε ετοιμότητα…

Διαβάστε επίσης:

Δημαγωγικό παιχνίδι λέξεων και εννοιών

Να μην γίνει η πανδημία ευκαιρία να πλουτίσουν κάποιοι

Φιλιππιάδα – Αθήνα: ο θρίαμβος μιας διαδρομής!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03