search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Πάτρα: Άνδρας εμβολιάστηκε με ψεύτικα στοιχεία και έγινε «καπνός»

27.01.2022 13:53
emvoliasmos-new

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας καθώς ενημερώθηκαν ότι πολίτης επιχείρησε να εμβολιαστεί δηλώνοντας ψεύτικα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα στην Πάτρα κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, πήγε να κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αντί κάποιου άλλου.

Όπως αναφέρει το achaianews.gr, ο άνδρας πήγε να εμβολιαστεί χωρίς τα χαρακτηριστικά του να συμφωνούν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τον γιατρό που ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμού, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Ο άνδρας, καθώς όπως φαίνεται αντιλήφθηκε ότι το «κλίμα» είχε αρχίσει να γίνεται βαρύ για τον ίδιο, έγινε «καπνός». Όμως πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προλάβει να εμβολιαστεί.

Τελικά ο εμβολιασμός δεν καταχωρήθηκε αν και οι γιατροί επικοινώνησαν με τον 28χρονο τηλεφωνικά και ο ίδιος τους είπε πως θα πάει από εκεί αλλά δεν προσήλθε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Φρένο» Γκάγκα σε γενική άρση μέτρων – «Είμαστε πιο κοντά στο τέλος» (Video)

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο μού είπαν “οι συνοδοί από την άλλη πόρτα”» (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εικονολήπτης καναλιού απεγκλώβισε «ζωντανά» αυτοκίνητο στο ΚΑΤ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48