search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Ο σκοτεινός πρίγκιπας της σέξι ποπ Weeknd και η electro Λενα Πλάτωνος στο τρίτο «Rolling Stone»

27.01.2022 15:43
rolling_stone2

Τον σκοτεινό πρίγκιπα της σέξι ποπ, Έιμπελ Μακόνεν Τεσφάγι (Abel Tesfaye) έχει ως κεντρικό θέμα το τρίτο τεύχος του ελληνικού «Rolling Stone» που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Είναι μια «ανάγλυφη» παρουσίαση του περιβόητου «The Weeknd», της  υπερσέξυ hip hop-meets-disco μουσικής περσόνας που «επινόησε» ο Καναδός -γεννημένος στο Τορόντο- τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός Έιμπελ Τεσφάγι  και παράλληλα γίνεται και μια αναδρομή στα άλμπουμ του. 

Ο Weeknd έχει κερδίσει τρία Grammy βραβεία, οχτώ Billboard μουσικά βραβεία , δύο αμερικάνικα μουσικά βραβεία, και εννέα Juno βραβεία. Έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική, κάνοντας τον έναν από τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες πωλήσεις.

Στο έκτο άλμπουμ «Positions» της Αριάνα Γκράντε συμμετείχε στα φωνητικά στο τραγούδι «Οff the table».

Στις σελίδες του τρίτου τεύχους φιλοξενείται επίσης ένα αφιέρωμα στη Λένα Πλάτωνος το οποίο αποτελείται από μια συζήτηση –εκ βαθέων εξομολόγηση και πλαισιώνεται  από μίνι συνεντεύξεις με μουσικούς (Κωνσταντίνος Βήτα, Σtella, Γιάννης Βεσλεμές, Μελεντίνη, Pan Pan) που πάτησαν στους ηλεκτρονικούς δρόμους που άνοιξε εκείνη και λένε πως τους επηρέασε. 

Το περιοδικό, που παρακολουθεί την επικαιρότητα, έχει την η έρευνα του αμερικάνικου «Rolling Stone» με αφετηρία τις καταγγελίες κακοποίησης κατά του Marilyn Manson από παλιές του συντρόφους.

Μέσα από πολλές συνεντεύξεις με συνεργάτες, παλιά μέλη του συγκροτήματος και γενικά από κόσμο που τον γνώριζε, αλλά και μέσα από την δικογραφία, σκιαγραφείται μια άκρως κακοποιητική προσωπικότητα που δρούσε επί χρόνια με την κάλυψη της βιομηχανίας της μουσικής και του θεάματος.

Βόλτα στον κάμπο- τον στεριανό- θα κάνει ο αναγνώστης με το θέμα για τον σπουδαίο Ένιο Μορικόνε (Ennio Morricone).

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής του Ennio Morricone Ελλάδος που έχει έδρα στην Λάρισα είναι επίσης ένα όμορφο θέμα που αναδεικνύει πως η περιφέρεια έχει πολύ δραστήριους συλλόγους με ουσιαστικές δράσεις.

Οι τοιχογραφίες, οι εκθέσεις και οι προβολές που διοργανώνουν γνωρίζουν καλύτερα στο ευρύ κοινό τον πλούτο της μουσικής του Μορικόνε και την σύνδεση του με τον κινηματογράφο.

Κι από κοντά οι Man Called Shadow, ενώ στις  στήλες  «Εσύ, τι μουσική ακούς;» και στο Q&A, φιλοξενούνται ο Γιάννης Νιάρρος και η mi55t αντίστοιχα.  Α,  υπάρχουν και δύο μίνι-συνεντεύξεις, μία του Noda Pappa και μία του Σπύρου Γραμμένου που μιλάνε για τους νέους του δίσκους. 

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Ελπίδα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος

Δέκα λόγοι που έκαναν μονόδρομο την πρόταση μομφής

Οικονόμου: «Κίνηση εντυπωσιασμού η πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:02