search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Γιουβέντους: Επίσημη η «βόμβα» με Βλάχοβιτς

28.01.2022 21:07
jiounevtus_new

Στα 22 του έχει βαλθεί να τρελάνει την Ευρώπη με τα επιτεύγματα του. Το έκανε στη Serie A και η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ταλέντο του. Ο Σέρβος σταρ άφησε τη Φιορεντίνα, αφού πρώτα… γέμισε τα ταμεία της και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιούβε.

Η «Μεγάλη Κυρία» βάζει ένα τεράστιο όπλο στο ρόστερ της ενόψει της αντεπίθεσης για την τετράδα, αφού απέκτησε τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος (17 γκολ), δαπανώντας 75 εκατομμύρια ευρώ! Ο Βλάχοβιτς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (κατατέθηκε ήδη στην ιταλική Λίγκα), βάζοντας για κάθε χρόνια συνεργασίας στο ταμείο του 7 εκατομμύρια ευρώ.

Mάλιστα, μπαίνει αμέσως στα πλάνα του Αλέγκρι και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με τη Βερόνα. Μπορεί η Άρσεναλ να είχε μπει δυνατά για την απόκτησή του Βλάχοβιτς, ωστόσο η Γιούβε κινήθηκε άμεσα του… οκταπλασίασε το μισθό και τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Serie A.

Πλέον, ανοίγει και ο δρόμος για την αποχώρηση του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή για την Premier League (Τότεναμ και Νιουκάστλ) ή τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Βιασμός 24χρονης: Τη Δευτέρα οι τοξικολογικές – Νέες καταθέσεις μαρτύρων

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Γιατρός αποκλείστηκε από τα χιόνια και δούλευε για 48 ώρες

Πρόταση μομφής: Κόντρα Κατρίνη – Τασούλα με αφορμή συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51