search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:37
MENU CLOSE

Καίτη Γκραμμά: Το transgender μοντέλο απαντά για τη διαφήμιση της Pantene και τις αντιδράσεις (Video)

28.01.2022 12:29
gkramma-new

Ποικίλες συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις προκάλεσε η διαφήμιση της Pantene που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αναδεικνύοντας τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Το transgender μοντέλο, Καίτη Γραμμά,  μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για το πώς βίωσε όλο αυτό που συνέβη.

«Σε κάθε διαφήμιση υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια. Ειδικά όταν συμβαίνει κάτι πρωτοφανές και μία διαφήμιση ξεφεύγει από τα συγκεκριμένα στερεότυπα και φέρνει γενικά στο προσκήνιο ένα κοινωνικό θέμα. Τη σεξουαλικότητα και τις έμφυλες ταυτότητες δεν τις πολυσυζητάμε.

Θεωρώ πως έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα στην Ελλάδα, γιατί είχα και την τύχη να ζήσω αρκετό καιρό στο εξωτερικό και να δω περισσότερες αντιδράσεις.

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτό που εισπράττετε εσείς μία εβδομάδα, για τα LGBTQ άτομα είναι καθημερινότητα. Εμείς το εισπράττουμε από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε ή από την πρώτη στιγμή που κάνουμε coming out και όχι από έναν άσχετο άνθρωπο που θα κάτσει στον υπολογιστή και θα γράψει κάτι, αλλά από δικά μας άτομα, από ανθρώπους που έχουν ορκιστεί και υποσχεθεί να μας αγαπάνε, όπως η οικογένειά μας, από ανθρώπους που έχουμε αφήσει να μπούνε στην ζωή μας και τελικά μπορεί να έχουμε εισπράξει κάποια προδοσία ή οτιδήποτε.

Απλά τώρα αυτό το κομμάτι, με αφορμή αυτό το διαφημιστικό έρχεται στο προσκήνιο και καλείστε και εσείς να το αντιληφθείτε που είστε έξω από αυτόν τον κόσμο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζώνυ Θεοδωρίδης για βιαστές: «Δεν αξίζει να ζουν – Η θανατική ποινή θα ήταν ό,τι καλύτερο για τέτοιους ανθρώπους»

Καίτη Φίνου: «Πασίγνωστος ηθοποιός που έχουν καταγγείλει με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Την διάρρηξη του σπιτιού της παρακολουθούσε μέσω κινητού γνωστή παρουσιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06