search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα της εκπομπής – «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;» (Video)

30.01.2022 15:10
xristidou_dikigoros

Ξέφυγε η κατάσταση στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης του δικηγόρου Θάνου Καρατσιώλη.

Όταν η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στις αναρτήσεις του δικηγόρου στο Facebook, λέγοντας πως με αυτές έχει προσβάλει αρκετό κόσμο, η συζήτηση πήρε φωτιά.

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον δικηγόρο, που αναφερόμενος στο ψευδώνυμο του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη έκανε λόγο για «μικρό πρίγκιπα» και «μικρή πριγκίπισσα», να λέει: «Τι εννοείτε; Ποιες αναρτήσεις; Σας παρακαλώ πολύ όχι αυτά σε εμένα. Εγώ δεν έχω προσβάλει κανένα επί προσωπικού. Μην λέτε ανακρίβειες».

«Είστε δημοσιογράφος και να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία ποινική καταδίκη εναντίον μου. Το προφίλ μου είναι τέλειο κι άρτιο… Οι αναρτήσεις μου που κολλάνε; Δεν κατάλαβα την επίθεση. Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Facebook; Σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε; Θα μου κάνετε επίθεση για τις αναρτήσεις μου; Είναι χιούμορ», πρόσθεσε.

Η σύνδεση ολοκληρώθηκε κακήν κακώς.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Τα «έσπασαν» για τα καλά Κουρέντη και Κατσαούνης (Videos)

«Η Γη της Ελιάς»: Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση του Στέφανου με την Μυρτάλη

Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:25