search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:45
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη

01.02.2022 17:51
dolofonia-saloniki09-new

Εντοπίστηκε το δολοφονικό όπλο της επίθεσης εις βάρος του 19χρονου Άλκη , ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Το δρεπάνι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα, αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία που διεξάγει έρευνες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ (EUROKINISSI/ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για εξέταση, ενώ τον 19χρονο τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση κοντά στο γήπεδο Κλ. Βικελίδης στη Θεσσαλονίκη στη συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό «αντίο» του Νίκου Μαστοράκη στο Hilton

Κορωνοϊός: Αγγίζουν τις 8.000 τα σημερινά κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για κορωνοπάρτι στο ΑΧΕΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:45