search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:35
MENU CLOSE

Daily Mail: Ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί γιατί δεν μπορεί να βλέπει τον Ναδάλ να παίρνει τίτλους

02.02.2022 17:46
Novak Djokovic11

Το ότι ο Ράφαελ Ναδάλ έφτασε τους 21 τίτλους Grand Slam την περασμένη Κυριακή στο Australian Open, φέρεται να επηρέασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς που δεν αγωνίστηκε εν τέλει και έμεινε πίσω στους τίτλους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται λόγια από τον Ντάνιελ Μουξ, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τη βιογραφία του, ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί γιατί δεν μπορεί να βλέπει τον Ναδάλ να κατακτά το 21ο Grand Slam στην καριέρα του, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ. Η νίκη αυτή του επέτρεψε να ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς που είχαν 20 τίτλους.

Ο βιογράφος του μιλώντας σε αυστριακά μέσα ανέφερε: «Από ό,τι άκουσα από το περιβάλλον του θα εμβολιαστεί. Ο τελικός στη Μελβούρνη ίσως έπαιξε ρόλο σε αυτό, η νίκη του Ναδάλ τον οδηγεί σε αυτή την επιλογή χωρίς καμιά αμφιβολία».

Διαβάστε επίσης:

Ηρακλής: «Έβαψε» το σήμα του με τα χρώματα του Άρη για την δολοφονία του 19χρονου

Γκρίνγουντ: Εκ νέου προσαγωγή για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μόνο αν εμβολιαστεί θα γίνει δεκτός στο Ρολάν Γκαρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:34