search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Ποιοι παίζουν για υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής

02.02.2022 09:30
patoulis_new

Η μη επιτυχής διαχείριση της κακοκαιρίας στην Αττική –μας αιφνιδίασαν τα χιόνια που έπεσαν μεσημεριάτικα– είναι βέβαιο ότι δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού τόσο η Περιφέρεια Αττικής, όσο και αρκετοί δήμαρχοι δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα.

Σε ορισμένους δήμους πέρασαν και πέντε μέρες για να καθαρίσουν βασικές οδικές αρτηρίες από ολόκληρα δέντρα που είχαν κλείσει τους δρόμους, μια κατάσταση χαώδης

Είναι λοιπόν λογικό να έχουμε ανακατατάξεις, αποκλεισμούς και νέες επιλογές στην στήριξη ορισμένων υποψηφίων όταν έρθει η ώρα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Παρά τις προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι θεωρείται απίθανο να έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο νυν περιφερειάρχης κ. Πατούλης (ασχέτως τι θα πράξει ο ίδιος).

Εδώ, ακούγονται τα ονόματα του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, ενός δημάρχου από γκράντε Δήμο της Αττικής και για στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, με στόχο την κοινή κάθοδο με τη Νέα Δημοκρατία –που το αποκλείω. Το πράγμα έχει δρόμο ακόμα και θα έχουμε ενδεχομένως και εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης:

Η βεντέτα Μητσοτάκη με ΚΙΝΑΛ και πώς θα έρθει ο Σασμός

Η πρόβα στη Βουλή και ο αντίπαλος του Τσίπρα

Μπουρλότο, αν γίνει αλλαγή του εκλογικού νόμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12