search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:50
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 1/2/2022: Στα «σχοινιά» το «Survivor» από την μυθοπλασία

02.02.2022 16:28
tiletheasi_new

Βελτιωμένες ήταν οι αποδόσεις των σειρών μυθοπλασίας «Σασμός», «Η γη της ελιάς» και «Άγριες μέλισσες», ενώ την ίδια στιγμή η τηλεθέαση του ριάλιτι  «Survivor» σημείωσε υποχώρηση κατά την χθεσινή ημέρα, σύμφωνα με τα δεδομένα τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement.

Καλύτερα πήγε εως και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», ο οποίος από την μια μέρα στην άλλη ανέβηκε δύο θέσεις, στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο. Όσες ακριβώς υποχώρησε και το τοξικό ριάλιτι (από τρίτο τη Δευτέρα, κατετάγη πέμπτο την Τρίτη).

Ίσα βάρκα- ίσα νερά ήταν η τηλεθέαση του «MasterChef» το οποίο εισήλθε στην επόμενη φάση διαλογής, με τις… τηγανομαχίες σε επίπεδο bootcamp.

Η προσοχή στα δελτία ειδήσεων, έπειτα από την έντονη ειδησεογραφία των προηγούμενων ημερών (χιονοκαταιγίδα, συζήτηση και ψηφοφορία στην Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ), υποχώρησε  και μόλις ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων- εκείνο του Star- συγκέντρωσε, ως συνήθως, ικανό αριθμό τηλεθεατών που το έφεραν στην έβδομη θέση των τηλεπροτιμήσεων της ημέρας. Έχει βέβαια και ισχυρό lead in (τον «Τροχό της τύχης»).

Στο τηλεβαρόμετρο επίσης, έκανε την επανεμφάνιση της και η καθημερινή σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1.

Με ποσοστά μιλώντας, το 40% των επιλογών των τηλεθεατών με τις πιο «δυνατές» αποδόσεις της ημέρας (1/2)  αποτελούν σειρές μυθοπλασίας.

Διαβάστε επίσης:

Οι 13 φυσιογνωμίες του «Άγιου Παΐσιου» που έρχεται στο Mega

Γούπι Γκόλντμπεργκ: Εκτός ABC για προσβλητικά σχόλια κατά του Ολοκαυτώματος

ΣΚΑΪ: «Σοκ στον αέρα» με την ηλικία του δημοσιογράφου Γιώργου Τσελίκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:41