search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:30
MENU CLOSE

COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ: «Τζάμπολ» για το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV

03.02.2022 15:15
NBA 75_Logo

Το ΝΒΑ συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια «ζωής» και η COSMOTE TV, ως αποκλειστικός broadcaster του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ εδώ και 10 χρόνια, το γιορτάζει, φέρνοντας αποκλειστικά για τους συνδρομητές της το νέο popup κανάλι «COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ». Από τις 7 έως τις 21 Φεβρουαρίου, μέσα από καθημερινό 24ωρο πρόγραμμα, οι οθόνες των τηλεθεατών θα γεμίσουν με συναρπαστικές στιγμές μπασκετικού υπερθεάματος, που θα κορυφωθούν με το τριήμερο του NBA AllStar Game (19-21/2).

Μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό, το «COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ» θα συνοδεύσει τους φίλους του μπάσκετ σε ένα ταξίδι στον χρόνο. «Σταθμοί» αυτής της αναδρομής, κάποιοι από τους σπουδαιότερους αγώνες και τελικούς στην ιστορία του ΝΒΑ, που θα προβληθούν με ελληνική περιγραφή και μερικά από τα καλύτερα AllStar Games όλων των εποχών.

Από τις οθόνες των τηλεθεατών της COSMOTE TV θα «παρελάσουν», επίσης, κορυφαίοι παίκτες και εμβληματικές φυσιογνωμίες, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο άθλημα και άφησαν το στίγμα τους εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών των παρκέ.

Παράλληλα, το pop-up κανάλι θα φιλοξενήσει ντοκιμαντέρ για την ιστορία του ΝΒΑ, ειδικά διαμορφωμένες εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, ενώ θα μεταφέρει ζωντανά όλη τη δράση του NBA AllStar Game, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Κλίβελαντ, από τις 19 έως και τις 21 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:30