search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 22:17
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

07.02.2022 22:26
Irakleiolimani09-new
Πηγή φωτό: neakriti

Στη σύλληψη των τριών από τους πέντε βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προχώρησε η Αστυνομία στο Ηράκλειο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς κακοποιούς και συγκεκριμένα έναν 43χρονο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ληστεία μετά φόνου και άλλα αδικήματα στην Αττική, έναν 32χρονο καταδικασθέντα για ληστείες και έναν 29χρονο για ναρκωτικά.

Οι τρεις δραπέτες εντοπίστηκαν πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου και οργανώθηκε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν χωρίς να φέρουν αντίσταση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο ένας από τους τρεις είχε στην κατοχή του μαχαίρι, ενώ επίσης βρέθηκαν πάνω τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, που είχαν προλάβει να προμηθευτούν, άγνωστο από ποιόν.

Επίσης βρέθηκε και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το χωριό Σίσες Ρεθύμνου, το οποίο ερευνάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, φαίνεται ότι η παρέα των πέντε «χωρίστηκε» μετά την απόδραση από τα κρατητήρια, με τους τρεις να πηγαίνουν με κλεμμένο όχημα στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στη Χανιόπορτα, όπου και τους ακινητοποίησαν, συλλαμβάνοντάς τους.

Όπως αναφέρουν πηγές στο cretapost, οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι οι υπόλοιποι δύο βαρυποινίτες έμειναν στα Χανιά, κάτι το οποίο εξετάζεται.

Την ίδια ώρα, στο λιμάνι Ηρακλείου, κλιμάκια του Λιμενικού και της Αστυνομίας, πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους.

Η  ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραπετών καταλήγει:

«Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραπετών συνεχίζονται».

Διαβάστε επίσης:

Αιγιάλεια: Έκλεισαν την Εθνική οδό οι αγρότες

Άλκης Καμπανός: Καταπέλτης η ιατροδικαστής -Ήξεραν τι έκαναν αυτοί που τον χτύπησαν

Νέος Βουτζάς: Δεν έπρεπε να υπάρχουν εκεί, δεν σώζονται, λέει ο Ευθύμιος Λέκκας για τα σπίτια που «βυθίζονται»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 22:17