search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Αντώνης Καφετζόπουλος για Κατερίνα Γώγου: «Νιώθω ενοχές – Πέθανε μόνη, μακριά απ’ όλους» (Video)

08.02.2022 10:29
kafetzopoylos-new

Για την αείμνηστη Κατερίνα Γώγου μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει ενοχές που έφυγε από τη ζωή μόνη, μακριά από όλους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι παρόλο που γνώριζε ότι εκείνη βίωνε μια πολύ άσχημη περίοδο, ο ίδιος δεν βρήκε τον τρόπο να έχουν πιο συχνή επικοινωνία.

«Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας.

Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν.

Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο,  και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ανέστης Βλάχος: Στα δικαστήρια για τη διαθήκη ο γιος του – «Είναι πλαστή, αυτά τα γράμματα δεν είναι του πατέρα μου»

Δανάη Μπάρκα: «Θυμάμαι ποιοι με αμφισβητούσαν πέρυσι» (Video)

Κορωνοϊός: Οι μάσκες γίνονται απαραίτητο «αξεσουάρ» στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:14