search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 03:27
MENU CLOSE

Cosmote TV και CBS συνεχίζουν έως το 2025

08.02.2022 10:16
cosmote_tv_new

Επεκτείνει και ενισχύει τη συνεργασία της με το δίκτυο CBS η Cosmote TV ενώ πολύ σύντομα αναμένεται ότι θα ανανεωθεί και η σχέση με τον βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, το BBC.

Στο μεταξύ η Cosmote TV αναβαθμίζει το δίαυλο επικοινωνίας με το CBS ως το 2025, μέσω της θυγατρικής Viacom του αμερικανικού οργανισμού ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας η ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα προσθέτει ακόμα περισσότερες ώρες νέου προγράμματος σε Α’ πανελλαδική τηλεοπτική προβολή κάθε χρόνο, για το επόμενο διάστημα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει κινηματογραφικά blockbuster, πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές και νέους κύκλους αγαπημένων σειρών.

Χάρη στην ανανέωση συνεργασίας COSMOTE TV- CBS/Viacom οι συνδρομητές της πλατφόρμας του τηλεπικοινωνιακού ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να δουν ως την ολοκλήρωση της  σεζόν 2022-23: τη σειρά «The First Lady» στην οποία Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Φάιφερ και Τζίλιαν Άντερσον συμπράττουν για πρώτη φορά τηλεοπτικά και «καταλαμβάνουν» τον Λευκό Οίκο.

Οι τρεις καταξιωμένες ηθοποιοί ενσαρκώνουν τρεις διαφορετικές «Πρώτες Κυρίες» των ΗΠΑ, που δεν είναι άλλες από τις Μισέλ Ομπάμα, Μπέτι Φορντ και Έλινορ Ρούζεβελτ.

Τη σειρά «The Offer» που ξεδιπλώνει την ιστορία του θρυλικού «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, μέχρι να φτάσει στους κινηματογράφους και να αφήσει το στίγμα του στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία. Τη σειρά «Super Pumped: The Battle for Uber» βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Μάικ Άιζακ– για την ιστορία πίσω από τη δημιουργία της δημοφιλούς εφαρμογής Uber καθώς και την  άνοδο και την πτώση του δημιουργού της, Τράβις Καλάνικ.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ (Inception, «Η Δίκη των 7 του Σικάγο», «The Dark Knight Rises»), ενώ στο καστ βρίσκουμε την Ούμα Θέρμαν και τον Κάιλ Τσάντλερ («Bloodline», «Friday Night Lights»). Η «Halo»,  από τις δημοφιλέστερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών των απανταχού gamers μεταφέρθηκε στη «μικρή οθόνη». Το τηλεοπτικό «Halo»

εστιάζει στη σύγκρουση ανάμεσα στη United Nations Space Command και στους εξωγήινους Covenant.  Αν και έχουν περάσει 36 ολόκληρα χρόνια, ο Τομ Κρουζ ξαναγίνεται ο θρυλικός Maverick και πιάνει πάλι το χειριστήριο του αεροσκάφους ως εκπαιδευτής πιλότων στη συνέχεια του pop culture φαινομένου, «Top Gun».

Το σίκουελ έχει τίτλο- τί άλλο- «Top Gun: Maverick». Αμέσως μετά την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους, η ταινία θα κάνει Α΄ πανελλαδική τηλεοπτική προβολή στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

Μεταξύ των νέων τίτλων της Viacom/CBS που θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV μέσα στο 2022, είναι οι σειρές επιστημονικής φαντασίας «Star Trek: Strange New Worlds» και «Alieu The Dreamer», οι δραματικές σειρές «Long Slow Exhale», «Sky Med», «Tom Swift», «The Man Who Fell to Earth» (τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του 1976 με τον Ντέιβιντ Μπάουι) και τα κωμικά «Players», «How We Roll»  και  «I Love That For You».

Πλούσια ταινιοθήκη σειρών & ταινιών

Στην COSMOTE TV εξάλλου, διατίθεται για binge-watching ένας μεγάλος αριθμός ταινιών και σειρών που έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα ή προβάλλονται αυτό το διάστημα στα κανάλια και τις υπηρεσίες της. Μεταξύ αυτών, το blockbuster «A Quiet Place Part II» σε σκηνοθεσία του Τζον Κραζίνσκι, η συνέχεια του «Dexter», «Dexter: New Blood», η κοινωνική σειρά «Women of the Movement», το νέο ιατρικό δράμα «Good Sam», η μαύρη κομεντί «Guilty Party» με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ κ.α.

Παράλληλα, τη σεζόν 2022-23 οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν σε Α΄ τηλεοπτική προβολή τους νέους κύκλους σειρών, που βρίσκονται ήδη στην ταινιοθήκη της. Από αυτή δεν λείπει το τηλεοπτικό hit της χρονιάς «Yellowjackets», το επιτυχημένο franchise FBI («FBI», «FBI: Most Wanted»,  «FBI: International»), επιτυχημένο franchise  η υποψήφια για Emmy σειρά «The Good Fight», το ανατρεπτικό «Billions», η σειρά τρόμου «Evil» και πολλοί ακόμα τίτλοι.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Τέλος για την εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση

Τηλεθέαση Top 10 4-6/2: Έδωσε «Όρκο» και ξεχώρισε

«Η γη της Ελιάς»: Η μυστηριώδης γυναίκα που μπαίνει στη σειρά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 01:14