search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:23
MENU CLOSE

Κοντονής: «Θα ψηφίσω ΚΙΝΑΛ – Θα πήγαινα στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη υπό προϋποθέσεις»

08.02.2022 09:28
kontonis_new

Αποκαλυπτικός ήταν για το πολιτικό του μέλλον ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής.

Ο πρώην βουλευτής μίλησε με πολύ θετικά λόγια για το Κίνημα Αλλαγής και τον Νίκο Ανδρουλάκη και αποκάλυψε ότι υπό προϋποθέσεις θα είναι το κόμμα που θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές.

«Το ενδιαφέρον για το τι γίνεται στο Κίνημα Αλλαγής έχει προκύψει για ένα ευρύτατο ακροατήριο της δημοκρατικής παράταξης λόγω της εκλογής Ανδρουλακη. Εγώ διαπιστώνω ότι γίνεται μια τομή, ότι αντιμετωπίζονται τα ζητήματα με ιδιαίτερη σοβαρότητα και μέτρο από τον κ. Ανδρουλάκη. Η παρουσία Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι εξ’ ορισμού θετική. Από δω και πέρα όμως θα πρέπει να παρατηρήσουμε και να δούμε ποιο θα είναι το πολιτικό πρόγραμμα, πως θα συγκροτηθεί αυτός ο πολιτικός φορέας, ποιες θα είναι οι συμμαχίες που θα οικοδομήσει με βάση το πολιτικό του πρόγραμμα», είπε ο κ. Κοντονής στο Action24.

«Υπό προϋποθέσεις, ναι, εγώ μπορώ να στηρίξω τον έναν από τους δύο χώρους της προοδευτικής παρατάξης, δηλαδή να τον ψηφίσω κατα πρώτον. Να ψηφίσω το Κίνημα Αλλαγής, διότι αυτή την ώρα θεωρώ ότι όποιος ασχολείται με το ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ώρα του και βλέπετε τι γίνεται αυτή την περίοδο με την εσωκομματική διαδικασία που ακολουθείται», πρόσθεσε ο κ. Κοντονής.

Σε ερώτηση τι θα κάνει αν ο Νίκος Ανδρουλάκης του απευθύνει πρόσκληση ένταξης στο κίνημα αλλαγής ο κ. Κοντονής εμφανίστηκε θετικός. «Υπό προϋποθέσεις ναι, θα συζητούσα ευχαρίστως μια τέτοια πρόταση».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Δούκας: «Ένα ατυχές σχήμα λόγου πήρε απρόσμενη διάσταση- Ζητώ συγγνώμη από τον Σπήλιο Λιβανό»

Μενδώνη: Εργαζόμαστε συστηματικά για την οριστική επιστροφή και την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Λιβανός σε Μητσοτάκη: Κυνική η τοποθέτηση Δούκα, εμφανώς ειρωνική η διάθεσή μου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:22