search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Μάρω Κοντού για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να τους μισήσω, θα ήθελα να ήταν ψέματα» (Video)

09.02.2022 14:16
maro-kontoy-new

Για την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, τους δυο γάμους της αλλά και τη σχέση της με παντρεμένο ηθοποιό που ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της μίλησε η Μάρω Κοντού.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχετικά με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν στο πλαίσιο του #metoo.

«Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ. Έκανα πάντοτε ότι ήθελα εγώ. Πήγαινα πάντα κόντρα για να κάνω ότι ήθελα. Όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο και το χορό, η γιαγιά μου μού είπε “φτου σου πουτ…κι”.

Δεν μου έτυχαν άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο. Δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι περίεργο στη δική μου τη γωνιά. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι για τον Φιλιππίδη και τον Χαϊκάλη. Δεν μπορώ να κακιώσω και να τους μισήσω. Θα ήθελα να ήταν ψέματα» είπε αρχικά η Μάρω Κοντού, ενώ αναφέρθηκε τόσο στους δυο γάμους της όσο και στον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της που ήταν με παντρεμένο ηθοποιό.

«Έχω παντρευτεί δύο φορές. Είμαι μόνη μου και δεν μου λείπει ένας σύντροφος αυτή τη στιγμή. Η ελευθερία που έχω σήμερα είναι μοναδική. Ο ένας μου γάμος κράτησε εφτά χρόνια και ο άλλος ένα χρόνο και κάτι.

Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτές μου ήταν με έναν παντρεμένο ηθοποιό που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνος χώρισε κι εγώ δεν το δέχτηκα, έπαθα ψυχοσωματικά. Ένιωθα τύψεις κι ενοχές ότι διέλυσα ένα σπίτι. Τελικά το σπίτι δεν διαλύθηκε.

Με όσους ηθοποιούς έπαιξα μαζί, γούσταρα. Άλλο όμως να παίζεις και άλλο να κάνεις παρέα έξω. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν υπέροχος παρτενέρ, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, σούπερ ταλαντούχος.

Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου κάνουμε παρέα, κανένα ταβερνάκι, τηλέφωνα πολλά. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι πολύ ταλαντούχος. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου για Άγριες Μέλισσες: Τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν στο απόγειό τους (Video)

Πρώην παίκτρια Bachelor: Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες μου – Πιθανώς μου είχαν ρίξει το «χάπι βιασμού» (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιά με την κόρη της Βανδή στα γενέθλιά της! (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:58