search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:55
MENU CLOSE

Οργή και σιωπή από την πλευρά του Κώστα Καραμανλή για τα όσα είπε ο Πέτρος Δούκας

09.02.2022 07:00
karamanlis_new

Έντονα δυσαρεστημένος  με τα όσα είπε ο Πέτρος Δούκας στην περιβόητη σύσκεψη με τους αγρότες για τις μαύρες σακούλες και τα χρήματα που δόθηκαν για να γυρίσει  το κλίμα το 2007 μετά τις φονικές φωτιές στην Ηλεία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι οι προθέσεις του ήταν αρχικά να απαντήσει σε όσα ανέφερε ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης του δημιουργώντας στην κοινωνία ένα κλίμα δυσαρέσκειας και δυσφορίας για την πολιτική ζωή αλλά και για την διακυβέρνηση Καραμανλή.

Μετά ωστόσο από συζητήσεις με τους στενούς του συνεργάτες ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να μην εμπλακεί στην ιστορία κάνοντας μια δήλωση παρά μόνο να διαρρεύσει την ενόχληση του για τα όσα είπε ο δήμαρχος Σπάρτης.

Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι μέσω συνεργατών του ο Κώστας Καραμανλής διεμήνυσε στον Πέτρο Δούκα ότι θα πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση με την οποία θα αποκαθιστά την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν τότε.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού λένε μάλιστα ότι όλα αυτά τα οποία είπε ο Πέτρος Δούκας δεν ευσταθούν εκτός των άλλων και γιατί ουδέποτε  ο ίδιος πήγε την επίμαχη περίοδο στην περιοχή. «Άλλα ήταν τα στελέχη που πήραν πάνω τους την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και την οικονομική ενίσχυση των πολιτών που είχαν υποστεί σοβαρές ζημίες από τις φωτιές « λένε .

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν  μάλιστα   ότι ο Πέτρος Δούκας με τα όσα είπε  παρουσίασε μια αποκρουστική  εικόνα για την κυβέρνηση Καραμανλή ειδικά μέσα από την φράση που χρησιμοποίησε «έτσι αλλάξαμε το κλίμα».

Την ίδια ώρα,  κυβερνητικά στελέχη  υποστηρίζουν πάντως ότι την συγκεκριμένη στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να έχει απαντήσει επί της ουσίας και όχι μέσω κύκλων.

Διαβάστε επίσης:

Τα «αλλάζει» ο Σάκης Παπαδόπουλος: «Παρερμηνεύθηκαν όσα είπα για ΣΥΡΙΖΑ και Novartis»

Κικίλιας: Η Μύκονος στον πυρήνα της στρατηγικής μας για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη

Καύσιμα: Το «πράσινο φως» της Λαγκάρντ για μείωση φόρων «οπλίζει» τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:48