search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:58
MENU CLOSE

Revenge Porn: Η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπεσε θύμα στα 15 της – «Η παρέα μου ντρεπόταν για μένα» (Video)

09.02.2022 12:20
ANDROMACHI_new

Θύμα του revenge porn όταν μάλιστα ήταν 15 χρονών έχει πέσει η γνωστή τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Η νεαρή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» και αυτή την περίοδο γνωρίζει επιτυχία με το νέο της single «Βάσανό μου» αποκάλυψε ότι στα 15 της κυκλοφορούσαν φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν το κάνεις σε κανένα. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου», είπε η νεαρή τραγουδίστρια στο «The 2 Night Show».

«Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος. Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν “μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό”. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα».

Στη συνέχεια είπε πως σε όλο αυτό που πέρασε την στήριξαν οι γονείς της: «Οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιά με την κόρη της Βανδή στα γενέθλιά της! (Video/Photos)

Πρώην παίκτρια Bachelor: Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες μου – Πιθανώς μου είχαν ρίξει το «χάπι βιασμού» (Video)

Ορφέας Παπαδόπουλος: Συνεχίζεται η κόντρα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου – Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:58