search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:51
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απών από τη δίκη του ο παρουσιαστής

09.02.2022 10:20
Stathis Panagiotopoulos_new

Δια πληρεξούσιων δικηγόρων θα δικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη καταγγελία από πρώην σύντροφό του ότι ανήρτησε στο διαδίκτυο προσωπικά τους βίντεο χωρίς τη συναίνεσή της.

Όπως αναφέρει το GRTimes, ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σε αντίθεση με την 30χρονη κοπέλα, η οποία πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

Έκκληση από την 30χρονη

Την ίδια ώρα, η 30χρονη που κατήγγειλε πρώτη τον Παναγιωτόπουλο, με εξώδικο κάνει έκκληση να προστατευτεί από τα Μέσα.

Ζητάει κατά την παρουσία της στη δίκη να μην προβληθεί το πρόσωπο της, ώστε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αφού τα βίντεο των προσωπικών της στιγμών αναδημοσιεύονται συνεχώς στο διαδίκτυο σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

«Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά» είπε σε συνέντευξή της η γυναίκα.

Όλον αυτόν τον καιρό προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, καθώς θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό μου περιβάλλον καθώς δεν γνωρίζουν για αυτήν την υπόθεση και επίσης δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί δυστυχώς συμβαίνει αυτό και μπορεί να με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή κάποια σχέση. Γι’ αυτό με αγχώνει όλη αυτή η αντιμετώπιση από τα μέσα στο δικαστήριο γατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το επώνυμο πρόσωπο. Δεν κερδίζουν κάτι από όλο αυτό, δεν είμαι εγώ κατηγορούμενη» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Εισέβαλε σε καφετέρια και απείλησε με όπλο την πρώην σύζυγό του

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των 8 συλληφθέντων – Διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο που καταζητείται

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:49