search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πέντε χρόνια με τριετή αναστολή στον παρουσιαστή

09.02.2022 14:28
stathis_panagiotopoulos1

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Επίσης του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της επιτήρησης από κοινωνικό λειτουργού.

Ο Παναγιωτόπουλος δεν παρέστη στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

«Δεν είχε σκοπό να τη βλάψει!»

Παρά την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ότι η κατηγορία θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο Δικαστήριο, οι δικαστές αποφάσισαν ότι η πράξη τελέστηκε στην πλημμεληματική της μορφή, καθώς δέχτηκε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης».

Σύμφωνα με το GRTimes, όπως είπε ο συνήγορος του παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς το δικαστήριο αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του πελάτη του, ότι οι επίμαχες αναρτήσεις που είχε κάνει σε ιστοσελίδες, δεν είχαν σκοπό να βλάψουν την παθούσα!

Ο παρουσιαστής κρίθηκε ένοχος για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση

Τι κατέθεσε φίλος του Παναγιωτόπουλου

«Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή, μου ζήτησε να μπω στο προφίλ του και να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις» κατέθεσε μάρτυρας, φίλος του παρουσιαστή, κατά την διάρκεια της δίκης.

Όπως αναφέρει το thesstoday, στη συνέχεια πρόσθεσε «τέσσερις με πέντε ημέρες αναζητούσα αναρτήσεις, με βάση τις λέξεις κλειδιά της δικογραφίας και ζήτησα να κατέβουν άμεσα».

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη, τι κατέθεσε η 30χρονη

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα που είχε υποβάλει η συνήγορος της εγκαλούσας και το Δικαστήριο το έκανε δεκτό.

Καταθέτοντας, η 30χρονη καταγγέλλουσα φέρεται να αναφέρθηκε στην βλάβη που υπέστη από τη διαρροή του υλικού με προσωπικές της στιγμές στο Διαδίκτυο, τονίζοντας πως είχε εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για τις άλλες δύο καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε κάδους σκουπιδιών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη – Δεν εμφανίστηκε ο παρουσιαστής

Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία ο «Αθηναίος» – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01