search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Την κόλλησε κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος; Σιγήν ιχθύος από το Μπάκινγκχαμ

10.02.2022 20:17
Elisavet87-new

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Βρετανοί από την ανησυχία τους για την Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας  συναντήθηκε πρόσφατα με τον γιο της Πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος νόσησε για δεύτερη φορά με κορωνοϊό.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς ο πρίγκιπας συναντήθηκε με τη βασίλισσα, ωστόσο ο Κάρολος επισκέφθηκε την Τρίτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Ελισάβετ.

Ο Κάρολος συνήθως χαιρετάει τη μητέρα του δημόσια με ένα φιλί στο χέρι και ένα φιλί στο μάγουλο. Η 95χρονη βασίλισσα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου τον περασμένο Μάρτιο, ενώ είναι πιθανό να έχει κάνει και την αναμνηστική δόση. Η ανησυχία, ωστόσο, για την υγεία της εντείνεται λόγω της ηλικίας της.

Πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσε στη mirror.co.uk, ότι η βασίλισσα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα του ιού, ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν η μονάρχης έχει Covid.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να παρακολουθείται, αλλά δεν θα δοθεί τρέχον σχόλιο για την υγεία της Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ποιες χώρες της Ευρώπης χαλαρώνουν τα μέτρα – Επιστροφή στην κανονικότητα και σε πολιτείες των ΗΠΑ

Μπλεξίματα για Τραμπ: Έρευνα για τη διαχείριση προεδρικών αρχείων – Είχε πετάξει διαβαθμισμένα έγγραφα στη τουαλέτα

Πρίγκιπας Κάρολος: Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58