search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Alpha: Σόου με Δέσποινα Βανδή τα Σαββατόβραδα

11.02.2022 14:17
despoina vandi new

Σάββατο θα είναι σίγουρα. Μένει να γίνει γνωστό αν θα είναι -αν όχι το αυριανό- το επόμενο ή το μεθεπόμενο. Πάντως είναι θέμα χρόνου για να κάνει την επανεμφάνιση της στις τηλεοράσεις η Δέσποινα Βανδή, αυτή τη φορά με το μουσικό «Chart show» του Alpha.

Τα Σαββατόβραδα αναμένεται να γίνει χαμός με την προσθήκη της νέας πρότασης του Alpha. Σημειώστε: «Σπίτι με το Mega» (αύριο για παράδειγμα έχει Πάριο), «Μουσικό κουτί» (σε επανάληψη από την ΕΡΤ1), «Η αυλή των χρωμάτων» (ΕΡΤ2), και κοντοζυγώνει το «Chart show» ( Alpha).

Κάθε Σάββατο, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz – αλλά και από άλλους χώρους δημιουργίας – δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία.

Tα Σαββατόβραδα στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα γεμίζουν μουσική, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες φιλοδοξούν να γεμίζουν σημαντικό χρόνο από το prime time του σταθμού.

Το μενού του προγράμματος περιλαμβάνει ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους στίχους,  συναισθήματα που θα ξυπνούν οι μελωδίες, αλλά και μυστικά τα οποία θα αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες.

Οι Music Experts ανατρέπουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που θα εκπλήσσει.

Διαβάστε επίσης

Βροχή δισεκατομμυρίων δολαρίων στον τελικό του περιβόητου Super Bowl (Videos)

Άγιος Παΐσιος: Τι τηλεθέαση έκανε η σειρά στην πρεμιέρα της

Twitter: Κερδίζει χρήστες, αυξάνει έσοδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:21