search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Μήνυμα Μπάιντεν σε Πούτιν: «Αποκλιμάκωση της έντασης στην Ουκρανία»

12.02.2022 21:50
Tzo Baiden_new

Δεν κατέληξε πουθενά η συζήτηση που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με τον ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, οι οποίοι μίλησαν για παραπάνω από μία ώρα για την κρίση στην Ουκρανία.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν «κατέστησε σαφές ότι, εάν η Ρωσία προχωρήσει σε περαιτέρω εισβολή στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τους Συμμάχους και τους εταίρους μας, θα απαντήσουν αποφασιστικά και θα επιβάλουν άμεσο και σοβαρό κόστος στην Ρωσία», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου των ΗΠΑ με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, «ο πρόεδρος Μπάιντεν προέτρεψε τον πρόεδρο Πούτιν να προχωρήσει σε αποκλιμάκωση της έντασης, μέσω της διπλωματίας».

Η επικοινωνία των δύο ηγετών ξεκίνησε στις 11:04 π.μ. (ώρα ΗΠΑ) και διήρκεσε λίγο περισσότερο από μία ώρα, καθώς ολοκληρώθηκε στις 12:06 μ.μ.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ο Πούτιν δεν είπε τίποτα που να δείχνει εισβολή στην Ουκρανία

Ουκρανία: Κόκκινος συναγερμός – Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τηλεφώνημα Μπάιντεν και Πούτιν

Ισπανία: 15χρονος σκότωσε την οικογένειά του, έπειτα από λογομαχία για τους βαθμούς του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15