search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:08
MENU CLOSE

Ελένη Τοπαλούδη: «Αναβιώνει» η υπόθεση – Τη Δευτέρα η δίκη στο Εφετείο Αθηνών

13.02.2022 15:28
topaloudi

Τη Δευτέρα θα αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου θα καθίσουν ο 24χρονος σήμερα Ροδίτης και ο 22χρονος φίλος του, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι στο πρωτόδικο δικαστήριο καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό για τον βιασμό, την άγρια κακοποίηση και τη δολοφονία της 19χρονης Ελένη.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν τελικά θα διεξαχθεί η δίκη ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Ελένης Τοπαλούδη είχε βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στον βραχώδη όρμο «Φώκια» στους Πεύκους, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών η νεαρή κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

«Και νεκρή θα τη βίαζαν»

«Είχαν σχέδιο να τη βιάσουν. Και νεκρή θα τη βίαζαν», φέρεται να είχε αναφέρει στην αγόρευσή της η εισαγγελέας του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, επισημαίνοντας: «Η Ελένη δεν ήθελε, αντιστάθηκε, αρνήθηκε, πάλεψε. Η Ελένη ήταν αθώα αλλά με δύναμη ψυχής. Πήγε σε άγρια θηρία. Δεν υπέκυψε σε αυτούς τους εγκληματίες και το πλήρωσε με τη ζωή της. Φώναξε και εκεί άρχισαν το ξύλο. Την πήγαν σηκωτή εκεί που ήταν το στρώμα για να είναι πιο άνετα. Ο ένας κατηγορούμενος της κράταγε τα χέρια και ο άλλος την χτύπαγε. Οι ρόλοι εναλλάσσονταν…».

Πηγή: Δημοκρατική

Διαβάστε επίσης:

Αίγιο: Χαράκωσε το πρόσωπο της συζύγου του – Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας (Video)

Κυψέλη – Δολοφονία 7χρονου: Έχουν ευθύνες οι κοινωνικές υπηρεσίες, δηλώνει ο Κώστας Γιαννόπουλος (Video)

Πάτρα: Έξαλλη η προϊστάμενη ιατροδικαστής – Τι ζητά από τους γιατρούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07