search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:04
MENU CLOSE

Peaky Blinders: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία προβολής της 6ης σεζόν κι ένα …γιγαντιαίο mural

15.02.2022 16:51
Peaky-new

Είναι επίσημο, στις 27 Φεβρουαρίου η δημοφιλής σειρά του BBC Peaky Blinders, η οποία προβάλλεται και στο Netflix, κάνει πρεμιέρα για την 6η και τελευταία σεζόν.

Η νέα σεζόν καθυστέρησε αρκετά αφού τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τους θαυμαστές να αδημονούν για τις νέες περιπέτειες του Τόμας Σέλμπι.

Ήδη ο σεναριογράφος, Στίβεν Νάιτ, έχει ανακοινώσει ότι ακολουθεί μια ταινία, χαρακτηρίζοντας ένα υπέροχο ταξίδι τις έξι σεζόν της σειράς.

Ο ίδιος λέει πως η σειρά κατάφερε να κατακτήσει το κοινό σαν χιονοστιβάδα, με περισσότερους κάθε φορά να την ανακαλύπτουν και να γίνονται φανατικοί θαυμαστές της.

Όπως ανακοίνωσε, μετά το τέλος της έκτης σεζόν, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ.

O Νάιτ βρέθηκε στο τεράστιο mural που δημιούργησε ο καλλιτέχνης Akse P19. Πρόκειται για μια τοιχογραφία ύψους περίπου 12 μέτρων που απεικονίζει τον Τόμας Σέλμπι, να κοιτάζει προς μια παμπ στο Ντίγκμπεθ του Μπέρμιγχαμ.

«Δεν το βλέπω ως το τέλος των Peaky Blinders. Είναι μάλλον το τέλος της αρχής. Οι Blinders σε αυτή τη μορφή μπορεί να τελειώνουν όμως έχουμε μια ταινία στα σκαριά η οποία οδηγεί την οικογένεια Σέλμπι και τις ιστορίες της προς τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Στίβεν Νάιτ.

Απαντώντας στο ερώτημα τι περιμένει αυτή τη σεζόν τον Τόμας Σέλμπι, ο σεναριογράφος της σειράς λέει πως οι εχθροί του εξακολουθούν να είναι επικίνδυνοι και ισχυροί, όμως ένας μόνο είναι αυτός που δυσκολεύει πραγματικά τον κεντρικό ήρωα: ο εαυτός του…

Διαβάστε επίσης:

Μπόρις Τζόνσον: Τραγούδησε το «I will survive» στον νέο του βοηθό

Σάκη κρείττον του λαλείν το… «τραγουδάν»

Παπαδάκης εναντίον τηλεθεατή που έβρισε την οικογένειά του: «Θα σε βρω, θα σου κόψω και τα δύο χέρια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:04