search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:12
MENU CLOSE

Ρωσική κυριαρχία στο ατομικό του καλλιτεχνικού πατινάζ (Photos/Videos)

17.02.2022 16:38
sherbakova – new

Το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό στο καλλιτεχνικό πατινάζ, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022 κατέκτησε η Άννα Σχερμπάκοβα. Στην Αλεξάντρα Τρούσοβα το ασημένιο.

Η Άννα Σχερμπάκοβα, η νέα χρυσή Ολυμπιονίκης στο καλλιτεχνικό πατινάζ, ήταν εντυπωσιακή και έφερε στη Ρωσία το πέμπτο χρυσό των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, σημειώνοντας 255,95 βαθμούς στο σύνολο. Η Αλεξάντρα Τρούσοβα, με το προσωνύμιο «ρωσικός πύραυλος», μάγεψε με πέντε τετραπλά άλματα και είχε συνολική βαθμολογία 251,73.

Η Καμίλα Βαλίεβα έπεσε πολλές φορές και ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του προγράμματος της, βγαίνοντας 4η, με το χάλκινο μετάλιο να κατακτά η Γιαπωνέζα Καόρι Σακαμότο.

Η Καμίλα Βαλίεβα κατάφερε να αγωνιστεί ύστερα από την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) να της επιτραπεί η συνέχεια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, η ΔΟΕ είχε ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που η 15χρονη Ρωσίδα κέρδιζε μετάλλιο τότε δεν θα υπάρξει τελετή απονομής μεταλλίων. Μετά το τέλος της έρευνας, αναμένεται να της δοθεί το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, αφού, άλλωστε, έχει αναβληθεί η τελετή απονομής των μεταλλίων.

Διαβάστε επίσης:

Nέα «βόμβα» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Ουκρανή αθλήτρια του σκι αντοχής βρέθηκε ντοπέ

Super League: Επιστροφή… πλέι οφ για τον ΟΦΗ μετά το 2-2 με Ατρόμητο

Champions League: Ίντερ-Λίβερπουλ 0-2

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20