search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:39
MENU CLOSE

Επιβάτης πλοίου στην Κέρκυρα: Έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη στο Norman Atlantic (Video)

18.02.2022 18:15
kerkira-ploio-new-12

Μία απίστευτη ιστορία από το φλεγόμενο πλοίο που βρίσκεται κοντά στη Κέρκυρα βγήκε στη δημοσιότητα, καθώς ένας επιβάτης έζησε τον ίδιο εφιάλτη και το 2014 στο Norman Atlantic. 

Πρόκειται για τον Επαμεινώνδα Καραπιπέρη για τον οποίο η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς ήταν ανάμεσα στους επιζώντες του Norman Atlantic. Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Tlive», με την Τατιάνα Στεφανίδου, εξιστορώντας την εμπειρία που έζησε… δυο φορές.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «τυχερό» τον εαυτό του, ενώ εξύμνησε το πλήρωμα του πλοίου, το οποίο έδρασε γρήγορα και απομάκρυνε τους επιβάτες.

«Το βράδυ βγαίνουμε από την Ηγουμενίτσα κοντά στις 2, όμως στις 3.30 μας ξύπνησαν και είπαν ότι καίγεται το καράβι. Τουλάχιστον ήταν οργανωμένα (σ.σ. εννοεί την απομάκρυνση των επιβατών)», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πλήρωμα ήταν ψύχραιμο και βγήκαμε αμέσως», προσθέτει ο ίδιος, ενώ τόνισε ακόμα πως «αισθάνομαι τυχερός, γιατί γλίτωσα την ζωή μου. Το επαγγελματικό κομμάτι όμως μένει πίσω» σχετικά με το ότι το φορτηγό του κάηκε και μάλιστα είναι το δεύτερο όχημα που καίγεται σε λίγα χρόνια…

Διαβάστε επίσης:

Αμφιλοχία: Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ

Νέες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Θεσσαλονίκη: 32χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:37