search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Πιτ – Τζολί για το κτήμα Miraval – «Το πούλησα με βαριά καρδιά» λέει η Αντζελίνα

21.02.2022 21:59
angelina-joli-brad-pitt

Ο Μπραντ Πιτ και η Ατζελίνα Τζολί απέδειξαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι όμορφες αγάπες όχι μόνο καίγονται όμορφα αλλά στα αποκαΐδια τους χορεύει το μίσος των δύο πρώην. Η εμπόλεμη κατάσταση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους πάλαι ποτέ Μπρατζελίνα άνοιξε νέο μέτωπο με τον Μπραντ να επιτίθεται αυτή την φορά .

Με μια δικαστική διαμάχη που εξακολουθεί να μαίνεται ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και την περιουσία τους, η διάσημη ηθοποιός εκδικείται ποικιλοτρόπως τον άνδρα που «έκλεψε» κάποτε από τη δικιά μας Τζένιφερ Άνιστον.

Κι αυτή η εκδίκηση κρύβει πολλές παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και χτυπήματα που σπάνια γίνονται γνωστά όπως αυτό που διέρρευσε σε έναν μικρό σχετικά κύκλο ανθρώπων και αφορά το διάσημο Chateau Miraval, το κτήμα του πρώην ζευγαριού στην Προβηγκία.

Όντας τρελαμένος με το κτήμα ο ηθοποιός προσπάθησε να αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όχι μία, ούτε δύο αλλά πέντε φορές ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο μαζί με την οικογένεια Περίν.

Όταν πριν λίγους μήνες η οικογένεια Περίν η οποία μαζί με τον Μπραντ Πιτ έχουν από κοινού το Chateau Miraval κάλεσε γύρω στα εξήντα άτομα από όλη την Ευρώπη για να τους παρουσιάσουν την δεύτερη χρονιά της Fleur de Miraval όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς.

Πρόκειται για την ροζέ σαμπάνια που λάνσαραν πέρυσι και έγινε ανάρπαστη, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε πει πριν λίγα χρόνια ο ηθοποιός στους Τόμας και Μαρκ Περίν.

Ότι θα έρθει η ώρα που θα λανσάρουν την δική τους σαμπάνια, έναν διακαή πόθο του ηθοποιού, που ερωτεύθηκε αυτό το κτήμα από την πρώτη στιγμή.

Εν αντιθέσει με την Αντζελίνα, πήγαινε πολύ πιο συχνά για να δει τα αμπέλια, να πει τις ιδέες του και γενικότερα να δείχνει πόσο αγάπησε αυτή την επένδυση στην Προβηγκία.

Κι ύστερα ήρθε το θυελλώδες διαζύγιο που εξελίχθηκε σε πολεμικό και το Chateau Miraval δεν ξέφυγε από αυτή την σύρραξη, αφού η Τζολί κατάφερε τελικά να κάνει την ζωή του πρώην της πολύ δύσκολη.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου» – Τι δήλωσε για τις υψηλές αμοιβές του

Σακίρα: Κλασική «χαζομαμά» ζητωκραυγάζει για τον γιο της που πήρε την πρωτιά σε τουρνουά καράτε

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι αποκαλύπτει ο Τάσος Ξιαρχό για την ημέρα που πήγε στο σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:40