search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01.08.2025 03:07
MENU CLOSE

Οικονόμου για απευθείας αναθέσεις: Ο Τσίπρας επιδίδεται στην αγαπημένη του άσκηση λαϊκισμού

21.02.2022 14:33
OIKONOMOU_21222

Στον Αλέξη Τσίπρα, που μίλησε για «πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα με σφραγίδα Μητσοτάκη», αναφερόμενος στα στοιχεία από την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για 6,7 δισ. απευθείας αναθέσεις, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σχολιάζοντας την καταγγελία του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση «προχωρά σε σωρεία απευθείας αναθέσεων» ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε πως «ο κ. Τσίπρας επιδίδεται στην αγαπημένη του άσκηση λαϊκισμού προσπαθώντας να προκαλέσει περίεργους συνειρμούς στην κοινή γνώμη» και πως «μέσα από έναν αχταρμά προσπαθεί να εκπέμψει μηνύματα για να πείσει ότι υπάρχουν τομείς δήθεν σπατάλης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μη βάζει στον ίδιο κουβά ανόμοια πράγματα και να παρουσιάσει τον κατάλογο και να πει σε ποιες αναθέσεις διαφωνεί.

«Η κυβέρνηση με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και στο δημόσιο συμφέρον φροντίζει για τη θωράκιση της χώρας απέναντι σε κάθε ανάγκη και απειλή», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για την οπαδική βία: Αύξηση ποινών, σαρωτικοί έλεγχοι και προσωρινό «λουκέτο» στις λέσχες φιλάθλων (Video)

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η Ελλάδα έχει από τις πολύ χαμηλές τιμές ηλεκτρικού! (video)

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Άγριο κράξιμο στα social media για την «ανασφάλεια Τσίπρα» και την «αστική αυτοπεποίθηση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01.08.2025 01:22