search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:13
MENU CLOSE

Οικονόμου: Εξαχρειωμένη η αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα – Παρουσιάζει τη θωράκιση της ασφάλειας της χώρας ως σπατάλη

16.02.2022 16:05
oikonomou_new

Για «τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα» έκανε λόγο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας με δήλωσή του στην τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Νέα Ιωνία:

«Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη» τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας «δεν είναι αυτοσκοπός». Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους» και κατέληξε:

«Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων».

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Δένδια στην Τουρκία: Αμφισβητεί την ίδια της την παρουσία και τη δέσμευση της με το ΝΑΤΟ

Γιάννης Λαγός: Στην επιτροπή νομικών υποθέσεων της Ευρωβουλής η άρση της ασυλίας του

Οικονόμου για ακρίβεια: Μελετάμε στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06