search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Euroferry Olympia: Πώς βγήκε ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο ο Λευκορώσος οδηγός (Video)

23.02.2022 18:49
leykorwsos_mega_new

Συγκλονίζει η περιγραφή του 21χρονου Λευκορώσου οδηγού που βγήκε ζωντανός έπειτα από 55 ώρες στο φλεγόμενο πλοίο.

Ο Λευκορώσος οδηγός μίλησε στο Mega για τις δραματικές στιγμές που βίωσε στο Euroferry Olympia. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει τραβήξει βίντεο όσο ήταν μέσα στο πλοίο και τα έχει δώσει στις αρχές.

«Δεν είχα φάει τίποτα όλες αυτές τις ώρες, μόνο νερό έπινα, είχα νερό δίπλα μου» ανέφερε ο 22χρονος Λευκορώσος και συμπλήρωσε: «Μετά από το καράβι, που βγήκα στη στεριά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά στο νοσοκομείο».

Ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. «Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός, αλλά με τη θέλησή μου τα κατάφερα. Για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα, δεν έβλεπα κανέναν δίπλα μου» πρόσθεσε.

«Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη, το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους φίλους μου και όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Είμαι Λευκορώσος και οι Λευκορώσοι ποτέ δεν τα παρατάνε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε ο οδηγός της νταλίκας.

Διαβάστε επίσης:

Euroferry Olympia: Φορτηγά «κολλημένα» στα γκαράζ δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε τα πόρτες τους

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα» λέει ο Χρήστος Ρουγκάλας (Video)

Κρυονέρι: Αυτοκτόνησε η γυναίκα που διαμελίστηκε από τρένο (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:43