search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Είστε όλοι άδικοι με τη Ρούλα, έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», λέει ο πατέρας

23.02.2022 13:35
patra23_new_exo

Για όσα ακούγονται σε βάρος τους αλλά και για το δημοσίευμα που έκανε λόγο για εισπνοή τοξικού αερίου ως αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, απάντησε ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ο πατέρας στέκεται στο πλευρό της γυναίκας του, που έχει στοχοποιηθεί, ενώ σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου χαρακτήρισε το δημοσίευμα που «έδειχνε» εγκληματική ενέργεια ως «δημοσιογραφικό δημιούργημα».

Παράλληλα στην επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο φέρεται να είπε ότι όλοι αδικούν τη σύζυγό του με όσα υπαινίσσονται, ενώ πρόσθεσε ότι έχει πολλούς άσους στο μανίκι του. Σύμφωνα με την εκπομπή ο πατέρας αναφερόταν στη νοσοκομειακή και νοσηλευτική αντιμετώπιση, αλλά και στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει και αποδεικνύουν «ιατρικές παραλείψεις που έκαναν το κακό» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας είπε ακόμη πως «θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό» 

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι σχετικά στοιχεία που δείχνουν τραύμα στη μύτη, όπως ανέφερε το δημοσίευμα που διαψεύστηκε αμέσως από τους ιατροδικαστές, αφορούν τη Μαλένα και όχι τη Τζωρτζίνα, καθώς όπως είπε το πρώτο κοριτσάκι που πέθανε είχε μια παλιά γρατζουνιά στη μύτη.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος Κώστας Φλαμής που έχει στα χέρια του την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για σχετικό εύρημα στη μύτη του πρώτου κοριτσιού.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ακόμη πως, σύμφωνα με τις αναφορές του πατέρα, η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς πολλοί πελάτες της εταιρείας που δουλεύει εκείνος έχουν εκφράσει ενστάσεις και αντιδράσεις, ενώ η μητέρα, ήταν να δουλέψει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχαν προσφερθεί πολλοί να βοηθήσουν, όμως τώρα έχουν απομακρυνθεί όλοι.

«Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα»

Στην εκπομπή μίλησε και η θεία της μητέρας που ξέσπασε για όσα ακούγονται σε βάρος της οικογένειας.

«Για το όνομα του Ιησού Χριστού, ποια μάνα ήταν εκείνη που θα σκοτώσει τα παιδιά της, που λένε οι δημοσιογράφοι; Δεν ντρέπονται καλέ μου; Δεν ντέπονται για όνομα της Παναγίας. Αν είναι δυνατόν. Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα. Βγαίνουν και λένε “σκότωσε τη γιατί σκότωσε τα παιδιά σου και αυτοκτόνα”. Τι είναι αυτά καλέ; Τι θα βάλει αυτό το παιδί στην τσέπη του, τίποτα. Όλο συκοφαντίες ακούει, τίποτα καλό. Πάρα πολύ καλή οικογένεια είναι» είπε.

Φίλος του πατέρα, παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και χαρακτήρισε τα διάφορα σενάρια ως «τραβηγμένα».

«(σ.σ. ο πατέρας) Είναι τρομερό παιδί. Όλο αυτό που γίνεται δεν ξέρω γιατί γίνεται» σημείωσε.
Όσον αφορά στο ζεύγος, είπε ότι έχουν «τρομερή σχέση. Δεν είχαν κάποιο θέμα τα παιδιά. Ήταν πραγματικά αγαπημένοι. […] Τα έδιναν όλα για την οικογένειά τους».

Ο φίλος του, όπως τόνισε, «λάτρευε τα παιδιά του» και δούλευε ατέλειωτες ώρες για να τα ζήσει.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί η αναφορά της θείας των παιδιών για την ώρα που βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα, καθώς φαίνεται να «διαφωνεί» με όσα είχε πει η μητέρα, ενώ σύμφωνα με το καταγραφικό του ΕΚΑΒ, αν η θεία θυμάται σωστά, τότε το ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε πολύ αργότερα…

Διαβάστε επίσης:

Χαϊδάρι: Νεκρός σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί

Αττική Οδός: Πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών – Τι λέει το πόρισμα

Γιώργος Πατέλης: Επιστρέφει στη φυλακή ο Χρυσαυγίτης «πυρηνάρχης» της Νίκαιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:38