search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα» (Video)

24.02.2022 13:16
marina-satti-new

Για τα σχόλια που άκουγε σε μικρή ηλικία λόγω της καταγωγής της μίλησε η Μαρίνα Σάττι η οποία παραδέχτηκε ότι την είχαν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό εκείνη την εποχή.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- ότι ντρεπόταν να έρθει ο πατέρας της στο φροντιστήριο λόγω του χρώματός του.

«Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά.

Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη.

Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή.

Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πώς με αποκαλούσε» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Τερλέγκας για δηλώσεις Ρουβά: «Ήταν βαλτός – Τα λεφτά φαίνεται είναι πολλά» (Video)

Χρήστος Σαντικάι: «Ήταν έξυπνο να φέρουν έναν μικρό Αλβανό να ψέλνει – Δεν πληρώθηκα ποτέ» (Videos)

Νίκος Μουτσινάς: «Τα έχωσε» στον Πορτοσάλτε – «Να το βάλουν στον κ@λο τους δηλαδή το αμάξι;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01