Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αποφασίστηκαν ποια προγράμματα θα συνεχίσουν στην ΕΡΤ μέχρι το τέλος του 2022.
Ο τέταρτος κύκλος της εξωτερικής εκπομπής της Digimum Group «Μαμά-δες» για 32 επεισόδια, με κόστος ανά επεισόδιο 8.517,70 ευρώ και συνολικά 299.766,40 ευρώ, και ο τρίτος κύκλος της εκπομπής «Πλάνα με ουρά», για 30 επεισόδια, με συνολικό κόστος 369.489,90 ευρώ και κόστος ανά επεισόδιο 10.916,33.
Σύμφωνα με το tvnea εγκρίθηκαν επίσης δύο εκπομπές για την ΕΡΤ3.
Η εξωτερική παραγωγή «Τέχνη κληρονομώ, Τέχνη παραδίδω», για 12 επεισόδια, με συνολική δαπάνη 112.516,80 ευρώ, και η εκπομπή «Βότανα, καρποί της γης», για 8 επεισόδια, με κόστος 73.933,12 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Η ρωσική εισβολή σε απευθείας συνδέσεις και έκτακτες εκπομπές
ΕΡΤ: Πιο δυνατά και παντού ακούγεται πλέον η «Φωνή της Ελλάδας»
Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Alpha αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.