search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:15
MENU CLOSE

Παλμογράφος εξελίξεων η «πράσινη» εκπομπή της ΕΡΤ για το Περιβάλλον

23.02.2022 14:52
christoforidou

Σε μια περίοδο κατά την οποία η ενεργειακή κρίση έχει προσλάβει διαστάσεις πανδημίας, η τιμή του ρεύματος έχει εκτιναχθεί στα ύψη προκαλώντας ασφυξία στα νοικοκυριά, οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι παραπάνω από έντονες, η ΕΡΤ με την εξειδικευμένη εκπομπή για το Περιβάλλον παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κατερίνα Χριστοφιλίδου, ασχολείται με την παγκόσμια κρίση, το πως εξελίσσεται και πως μας επηρεάζει. 

Ειδικοί συζητούν για το τι πρέπει να γίνει σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο , αλλά και το πως πρέπει να αμυνθεί ο κόσμος αλλάζοντας καθημερινές του συνήθειες. 

Επίσης υπάρχουν προτάσεις για την αναζήτηση και χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας αλλά και πληροφορίες, συνεντεύξεις, αποκαλύψεις,  προτάσεις και λύσεις για όσα μας απασχολούν και όσα θέλουμε να ξέρουμε, ειδικά αυτή την περίοδο που η ακρίβεια και η ρωσο-ουκρανική κρίση,  ανεβάζουν διαρκώς τις τιμές στην ενέργεια και προκαλούν πρόσθετη ανασφάλεια στους καταναλωτές.

Η μοναδική «πράσινη» εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 18:30 στην ΕΡΤ1.

Κάθε εκπομπή για το Περιβάλλον έπειτα από την πρώτη προβολή της στην ΕΡΤ1, μπορείτε να την βρείτε και να την δείτε στην δωρεάν υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤflix.

Διαβάστε επίσης:

Νέα πρόκληση από Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ!» (video)

Truth Social: Η απάντηση του Τράμπ στο Twitter (Photo)

MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση που ξάφνιασε τους κριτές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:14