search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Νέα πρόκληση από Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ!» (video)

23.02.2022 11:32
ARSPORTOSALTE232

Στη διαπίστωση λίγο πολύ ότι αυτοκίνητο χρησιμοποιούν μόνο οι… πλούσιοι, κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, από τον αέρα του ΣΚΑΪ!

Ο δημοσιογράφος που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις ακραίες απόψεις και τις… «οικονομικές» του αναλύσεις, με αφορμή την ακρίβεια στα καύσιμα είπε:

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…»

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε απτόητος…

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Truth Social: Η απάντηση του Τράμπ στο Twitter (Photo)

Σασμός – Spoiler: Αδίστακτο το σχέδιο της Καλλιόπης – Νύχτα τρόμου για Αργυρώ, Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη

ERTFLIX: Η Φίνος Φιλμ επιστρέφει με 18 ταινίες στη δημόσια τηλεόραση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:40