Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία νέα άλλη διάσταση για τις σχέσεις Μαξίμου – Άδωνι Γεωργιάδη δίνει με δημοσίευμά του η στήλη Θεωρείο της «Καθημερινής».
Σύμφωνα με αυτό το Μαξίμου θέλει «να βάλει φρένο στις εμφανίσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη».
Γράφει το Θεωρείο:
Το ταμπεραμέντο του Αδώνιδος στην επικοινωνία δεν αμφισβητείται, ούτε η ικανότητά του να κερδίζει τηλεοπτικές μάχες. Επειδή όμως η ατζέντα της κυβέρνησης είναι «χαμηλοί τόνοι» και μικρότερη πόλωση, πολλοί εισηγούνται να μπει ένα φρένο στον υπουργό Ανάπτυξης.
Διαβάστε επίσης:
Παύλος Γερουλάνος: Θετικός στον κορωνοϊό
Νέα Δημοκρατία: Οι «γαλάζιες» συμμαχίες για την Α’ Αθήνας
Πέντε υπουργοί με τον Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.