search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου» (Video)

26.02.2022 13:00
teddybear-new

Συνεχίζεται το θρίλερ για την αναζήτηση των αιτιών θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Tην ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τις περιόδους νοσηλείας και τις συνθήκες θανάτου των κοριτσιών, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μιλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» απαντώντας για όσα ακούγονται και λέγονται για τις τρεις ανιψιές της.

«Δε ξέρω πού το βασίζουν αυτό. Εγώ ξέρω ποια είναι η αδερφή μου, το έχω πει ας περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα και μετά να την πουν όπως θέλουν, αν βγει κάτι «κατά» της, που δε θα βγει. Να σας πω ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου; Μπαίνω ολόκληρη στη φωτιά», λέει, ενώ επιβεβαίωσε ότι εκείνη βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του.

«Θεωρώ ότι ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι είμαστε σε μία σύγχυση με όσα συμβαίνουν. Δεν θα αναφερθώ παραπάνω στις ώρες, ό,τι έχω πει υπάρχει στην κατάθεσή μου», ενώ για το έγγραφο που έλεγε ότι η Τζωρτζίνα είχε εισπνεύσει τοξικό αέριο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, απαντά πως ο Ιατροδικαστής έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Η αδερφή μου είναι συντετριμμένη»

«Μου φάνηκε ανυπόστατο αυτό και το διέψευσαν και οι προϊστάμενοί του. Πώς να σας το πω δηλαδη; Το είπαν αυτοί που εξέτασαν το παιδί. Η αδερφή μου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι σκληρός. Είναι ο χαρακτήρας της αυτός, δεν μπορεί να κριθεί γι’ αυτό», συνεχίζει λέγοντας η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Το εάν πενθεί  ή όχι, το πώς περνάει το πένθος της το ξέρουμε καλύτερα εμείς που είμαστε κάθε μέρα δίπλα της. Είναι συντετριμμένη και αυτή και ο Μάνος γι’ αυτό που τους έχει συμβεί, και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και όλα τα υπόλοιπα μέτωπα που αρχίζουν και ανοίγουν, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό και με ποια λογική», προσθέτει.

Για το γεγονός ότι η μητέρων των τριών κοριτσιών δήλωνε στα σόσιαλ μίντια ότι έχει καρκίνο, η αδερφή της αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε για άλλο άτομο και ότι εάν ρωτηθεί από κάποιον αρμόδιο, τότε θα απαντήσει.

«Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει σεβασμός στα παιδιά μας, γιατί κανένας έως τώρα δεν έχει σεβαστεί ότι έχουν φύγει 3 παιδιά, ούτε τα παιδιά ούτε εμάς και περιμένουμε τις απαντήσεις από όλες τις εξετάσεις για να δοθούν απαντήσεις», καταλήγει λέγοντας η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Συλλαλητήρια από τα συνδικάτα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας (Photo | Video)

Κορωνοϊός: 2 χρόνια από το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα (Video)

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Η οικογένεια μου βρίσκεται σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα και νερό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:10