search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:17
MENU CLOSE

Βουλευτής της ΝΔ: «Φλούφληδες» οι Αθηναίοι που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια (Photo)

27.02.2022 16:34
VOULI

Προκλητικό σχόλιο για τους Αθηναίους που εγκλωβίστηκαν από τον πρόσφατο χιονιά έκανε στο Facebook ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Απαντώντας σε ψηφοφόρο του, που παραπονέθηκε πως και εκείνος αποκλείστηκε αλλά δεν πήρε αποζημίωση, εν αντιθέσει με τους Αθηναίους, ο βουλευτής Καστοριάς έγραψε: «Εμείς είμαστε ορεσίβειοι και όχι φλούφληδες».

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς, Θωμάς Μόσχος, σχολίασε τον χαρακτηρισμό του βουλευτή της περιοχής.

«Εσείς το ξέρατε ότι όσοι διεκδικούν τα δικαιώματα τους είναι φλουφλιδες… σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, Ζήση Τζηκαλάγια όσοι εγκλωβίζονται στα χιόνια είναι φλούφληδες… αναρωτιέμαι εκεί στην ΝΔ διαγράφετε μόνο #Μπογδανους και #Κυρτσο ή μήπως πρέπει να αρχίσετε να διαγράφετε και όσους σπέρνουν διχόνοια στον ελληνικό λαό και αποκαλούν τους Αθηναίους κατοίκους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό, φλούφληδες… να τον χαιρόμαστε εμείς οι «ορεσίβιοι» του 51%, μην απορείτε μετά γιατί το Κεφαλάρι πήρε 2 χωρικά, αφού είναι ορεσίβιοι δεν είναι φλουφληδες να κρυώνουν τον χειμώνα…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

«Σφαγή» γαλάζιων στον Ανατολικό Τομέα της Αττικής

Πολλές ώρες δουλειά με χαμηλές αμοιβές

Απειλές κατασχέσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44