search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Μαρία Μάρκου: Αυτή είναι η μυστηριώδης «Γυναίκα με τα Μαύρα» του Chase (Videos)

03.03.2022 11:29
the chase new

Την βλέπουμε τακτικά τα απογεύματα στο τηλεπαιχνίδι του Mega Τhe Chase. Εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της.

Κατάγεται από την Πελοπόννησο. Είναι νομικός, όμως δεν ασκεί το επάγγελμα. Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της ότι έχει σπουδάσει Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ότι η διδακτορική της διατριβή είναι πάνω στο αντικείμενο της Εφαρμοσμένης Επικοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και ότι έχει μεταπτυχιακό πάνω στη Δημόσια Διοίκηση.

Η Μαρία Μάρκου όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς είναι και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης ενώ σκέφτεται να συνδυάσει τη Νομική με την μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο, και να ασχοληθεί με το Αθλητικό Δίκαιο.

«Τον τίτλο η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δεν τον πήρα καλά στην αρχή. Μετά πείστηκα, γιατί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι που μου τον έδωσαν ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ δεν ήμουν εκεί να τους αμφισβητήσω, αλλά να τους υποστηρίξω. Μετά κατάλαβα ότι μπορώ να το υποστηρίξω και το αγάπησα», είπε.

«Βρέθηκα να είμαι μία από τους Chasers κάνοντας μία αίτηση όταν είδα ότι ξεκινάει αυτό το παιχνίδι. Είχα παρακολουθήσει το παιχνίδια στο εξωτερικό. Μετά από πολλά castings βρέθηκα να είμαι μία από τους Chasers».

Η αχίλλειος πτέρνα της, σύμφωνα με την ίδια, είναι η γαστρονομία και η μαγειρική. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι διδάσκεται και η ίδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δήλωσε πως δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της και αποκάλυψε στο «ΜΕGA Καλημέρα» ότι έχει κάνει δύο γάμους και έχει πάρει δύο διαζύγιο.

Εκείνο που τρομάζει πλέον τον κόσμο θεωρεί πως είναι η κοινωνική αποστασιοποίηση.

Η ίδια είναι ανοιχτή σε νέους ανθρώπους και γνωριμίες και παρά τις τρομερές γνώσεις της, δεν απαιτεί να έχει πολλά πτυχία ο σύντροφός της.

«Επιλέγω ενστικτωδώς. Κοιτάω να είναι κυρίως καλός άνθρωπος, κοιτάζω την καλοσύνη, πως φέρεται στα ζώα, ποιες απόψεις έχει αναφορικά με την κοινωνία, γιατί δεν συμπαθώ τις ακραίες απόψεις», είπε.

Διαβάστε επίσης

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Ξαφνικός χωρισμός μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Χριστίνα Τσάφου: Όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου έχει προκαλέσει αηδία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:45