search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09
MENU CLOSE

«Συμπέθεροι» τρολάρουν «Άγριες Mέλισσες»

03.03.2022 16:29
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ 2

Το Mega τρολάρει τον ΑΝΤ1. Οι Ρέππας- Παπαθανασίου τρολάρουν τους Τσαμπάνη- Καλκόβαλη και εν τέλει οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» τρολάρουν τις «Άγριες μέλισσες».

Προσέξτε τώρα τί έχει συμβεί και τί θα βγει στον αέρα στα μέσα του μήνα από τη συχνότητα του Mega.

Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, σε σεναριακό οίστρο, σκέφτηκαν και έβαλαν στην πλοκή της απολαυστική γκροτέσκας κωμωδίας τους μια καφετζού να καταφθάνει στο Κουδουνάρ(ι).

Η καφετζού όμως αυτή δεν είναι όποια κι όποια. Είναι η Ρίζω. Σας λέει κάτι το όνομα «Ρίζω»; Σωστά, είναι η προξενήτρα-μαμή (κλπ) στη δραματική σειρά «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση και συνωνυμία.  Με έναν ευρηματικό και απολαυστικό τρόπο οι Ρέππας- Παπαθανασίου «συνδέουν» τις δύο επιυχημένες σειρές.

Διότι η Ρίζω που θα κάνει την εμφάνιση της στο επεισόδιο «Επικίνδυνες αποστολές» της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Μαρτίου, είναι η εγγονή της Ρίζως από τις «Άγριες μέλισσες».

Η Ρίζω στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» δεν θα είναι μαμή, όπως η γιαγιά της! Θα «λέει» το φλυτζάνι ως διαπρεπής καφετζού!

Διότι το Κουδουνάρι διαθέτει και καφετζού στην οποία απευθύνονται όλοι για τα ερωτικά τους. Στη μία και μοναδική Ρίζω. Την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Τη Ρίζω θα υποδυθεί η εξαιρετική  Μαρία Καβογιάννη δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 20 21-27/2/2022: Μια «Ελιά» στην κορυφή- Ενδιαφέρον και για το διάγγελμα Μπάιντεν

Ο «πόλεμος» της τηλεθέασης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Το Twitter μπλόκαρε Russia Today και Sputnik στην ΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09