search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 20 21-27/2/2022: Μια «Ελιά» στην κορυφή- Ενδιαφέρον και για το διάγγελμα Μπάιντεν

03.03.2022 15:51
tiletheasi3322_new

Η τελευταία εβδομάδα του κουτσοφλέβαρο «έκλεισε» με την δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega) να κάνει την ανατροπή και να αφήνει πίσω της το αντίπαλο δέος, τη σειρά «Σασμός», με την οποία αναμετράται σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Ως τρίτο καλύτερο πρόγραμμα το περασμένου επταήμερου οι τηλεθεατές ανέδειξαν το τρίτο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον Ουρανό», στο οποίο ο μοναχός Αρσένιος «κοιμάται». Το επεισόδιο είδαν 1.417.000 τηλεθεατές.

Από την τέταρτη θέση και κάτω αρχίζει ένα σερί με επεισόδια του «Σασμού», ακολουθούν επεισόδια από τη σειρά «Η γη της ελιάς» και ένατο καλύτερο πρόγραμμα της εβδομάδας ήταν η απίθανη κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Δέκατο «το Survivor».

Στην 16η θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen με τις τηλεθεάσεις της εβδομάδας 21-27 Φεβρουαρίου πλασαρίστηκε το διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου Τζον Μπάιντεν για τα γεγονότα στην Ουκρανία και την τότε διαφαινόμενη ρωσική εισβολή. Την μετάδοση από το Mega παρακολούθησαν 977.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Ο «πόλεμος» της τηλεθέασης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Google: Οι ευρωπαίοι εκδότες Τύπου την καταγγέλλουν για μονοπωλιακές πρακτικές

Open: On air καβγάς του ανταποκριτή από την Ρωσία Θανάση Αυγερινού και των δημοσιογράφων του σταθμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:32