search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:18
MENU CLOSE

Δημήτρης Καιρίδης: Η ανάρτηση – απάντηση στον Αντώνη Τζανακόπουλο και στις κατηγορίες περί ρατσισμού

08.03.2022 10:06
keridis_tzanakopoulos_new

Στον αδερφό του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Αντώνη και στις κατηγορίες περί ρατσισμού και διαχωρισμού των προσφύγων απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Δημήτρης Καιρίδης γράφει: «Φαντασιώνονται ως ρατσιστές και αυτούς που καταδικάζουν τον ρατσισμό! Με τις λέξεις “κυνικά” (δις), “πολιτικά ανορθόδοξο” και “ΔΥΣΤΥΧΩΣ”, διαχωρίζεται η περιγραφή της πραγματικότητας από την όποια προτίμηση. Μηδέν στην απλή κατανόηση Ελληνικών».

Σε δεύτερο του tweet o Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων παραθέτει το βίντεο του σχολίου του και γράφει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ (@ATzanakopoulos) εφευρίσκει ρατσιστές για να θολώσει την καθαρή θέση της Ελλάδας στο ουκρανικό. Εξήγησα γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Πολωνία ενδιαφέρεται ΤΩΡΑ για τους πρόσφυγες ενώ δεν είχε κανένα ενδιαφέρον πριν. Δεν είπα γνώμη, διαπίστωσα τη θλιβερή πραγματικότητα»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Τζανακόπουλος είχε γράψει για τον Δημήτρη Καιρίδη αναρτώντας και ένα βίντεο 19 δευτερολέπτων: «Κανονικοποίηση του ρατσισμού. Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και καθηγητής (!) διεθνών σχέσεων στο Πάντειο (να τον χαίρεται) μας διευκρινίζει πως «εδώ δεν μιλάμε για αλλόθρησκους στα βάθη της Αφρικής» αλλά για «Χριστιανούς, λευκούς, Ευρωπαίους».

Διαβάστε επίσης:

Ποιος χάλασε την μάντρα του Προεδρικού Μεγάρου;

Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Πάτρα και το πάρτι μασκέ (photo)

Επική γκάφα της ΥΠΕΞ της Βρετανίας: Μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον… Νίκο Βέρτη (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:14