search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:25
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κοντομηνά: «Ήταν ένας γενναιόδωρος και πολύ τρυφερός άνθρωπος»

10.03.2022 17:14
mikroutsikos_new

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ήταν και κουμπάρος του, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέρθηκε στον θάνατο του επιχειρηματία μιλώντας για εκείνον με πολύ όμορφα λόγια.

«Ένας εμβληματικός επιχειρηματίας αλλά και ένα εμβληματικό πρόσωπο για τη διαδικασία της τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Δημήτρης που τον έζησα προσωπικά και έχω κάνει πολλά ταξίδια μαζί του ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος και τρυφερός άνθρωπος. Πάρα πολύ τρυφερός άνθρωπος. Μπορεί κάποιοι από τους συνεργάτες του να ήταν λίγο περίεργοι, όποιος όμως τον γνώριζε μόνο καλά θα είχε να πει για εκείνον.

Δυστυχώς δε μπόρεσα να τον δω διότι λίγο καιρό πριν πεθάνει ο αδερφός μου, τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Λόγω προσωπικής περηφάνειας δεν τον έπαιρνα στο τηλέφωνο για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά αλλά ένα μήνα πριν πεθάνει ο αδερφός μου είπα ότι πρέπει να τον βρω.

Πήρα τηλέφωνο στον προσωπικό του αριθμό και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε ότι είναι άρρωστος και νοσηλεύεται. Ρώτησα αν η κατάσταση είναι τέτοια που μπορώ να τον δω. Μετά έμαθα ότι δεν τον έβλεπε κανείς παρά μόνο οι πολύ δικοί του άνθρωποι… Σήμερα έφυγε και εγώ προσωπικά νιώθω τη συντριβή του χαμού ενός ανθρώπου που πάρα πολλούς τους βοήθησε ουσιαστικά. Για μένα είναι πρωτογενής φυσιογνωμία που χάθηκε αλλά αφήνει το αποτύπωμά του…» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε ασφυκτικό κλοιό το Κίεβο – Μάχες γύρω από την πόλη

Ουκρανία: Τα όπλα του πολέμου

Πάτρα: «Ποιος ζήτησε να κρυφτούν μώλωπες από το πρόσωπο ενός εκ των παιδιών», λέει ο Κατερινόπουλος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:20